ATD Transport staat al jaren voor precisie, kwaliteit, en voordeligheid. Het leveren van kwaliteit logistieke diensten staat bij ons voor elke klant, van klein tot groot, hoog in het vaandel. Het team van ATD transport bestaat uit vakbekwame en gemotiveerde werknemers die dag en nacht, 24/7/365 voor u klaarstaan. Al uw zendingen, van groot tot klein zijn bij ons in goede handen. Wilt u meer weten over ATD transport? Aarzel dan niet om een offerteformulier toe te sturen of contact op te nemen via de telefoon of e-mail!
Snelheid

Snelheid staat bij ons hoog in het vaandel. Op het afgesproken tijdstip of veelal binnen 10 minuten van uw telefoontje zijn we voor u op weg. Direct na het ophalen van uw zending rijden we zonder op- of overslag direct naar het opgegeven afleveradres.

Betrouwbaarheid

Bij ons geldt altijd: afspraak is afspraak. Daarnaast maken we gebruik van goed opgeleid personeel, werken we voglens strenge richtlijnen en hoge veiligheidseisen. Onze voertuigen worden periodiek gereinigd volgens de normen en we beschikken over een goed onderhouden en beveiligd wagenpark. En natuurlijk gaan we ook zorgvuldig met uw te leveren goederen om. Een belangrijke envelop wordt bijvoorbeeld niet zomaar in een brievenbus gestopt maar aan de juiste contactpersoon overhandigd.

24/7/365 service

24/7/365 is er een medewerker aanwezig om u persoonlijk te woord te staan en u bij te staan in uw logistieke problemen en/of vragen.

Grenzeloos

Wij leveren in de gehele BeNeLux, mocht u zendingen nog verder af moeten leveren dan werken wij met u samen voor een passende en voordelige oplossing.

Drivers

Wat uw logistieke probleem ook moge zijn: ATD Transport denkt met u mee. Iedere aanvraag pakken wij snel en serieus op. De diversiteit binnen ons bedrijf komt tot uiting in ons uiteenlopende klantenbestand, ons veelzijdige wagenpark, de verscheidenheid in ladingen, en ons sterke team van professionele bezorgers.

PROFESSIONALITEIT VOOROP, ATD TRANSPORT
TOP